Locatie


De Pleats is een prachtige authentieke locatie midden in het centrum van Burgum.

 

Een unieke combinatie van een feestzaal en eetkamers in de monumentale boerderij uit 1778 en een romantisch nieuw restaurant met zaal gedeelte.

Burgum ligt centraal in Friesland, rondom De Pleats is ruime èn gratis parkeergelegenheid. Natuurlijk is er een speciale parkeerplek gereserveerd voor de trouwauto!

De Grutte Seal

De grote zaal van De Pleats leent zich uitstekend van gezelschappen van 120 tot 350 personen. Er is een podium voor een band en een gave dansvloer. We kunnen de zaal verder naar jullie wens aankleden. Je kunt kiezen tussen tafels en stoelen en/of statafels, zoutjes en nootjes op tafel, bloemen, etcetera.

 

Lytshûs
Het Lytshûs is geschikt voor bruiloften en recepties van 100 tot 120 personen. Deze zaal beschikt over een dansvloer en eigen geluidstinstallatie.

 

Pleatserij

Een zaal voor diner/buffet tot voor groepen tot 30 personen.

 

Voorhuis

Het voorhuis is uitermate geschikt voor kleinere gezelschappen.  Bij mooi weer staat het terras in de voortuin en sinds kort kan er ook gebruik gemaakt worden van de "keukenkeamer". De keukenkeamer is voor een borrel of voor het serveren van een buffet.

De Pronkkeamer en Opkeamer zijn geschikt voor groepen tot maximaal 25 personen.

 

 

 

 

De Grutte Seal 

 


Volg ons
Twitter @trouweninburgum